04.11.2020 | 14:13
Репортер в ефира на БНТ: „Пу д’*ба тъпата маска, пу, мама ти…“ (видео)
Гафът се разнесе мълниеносно из социалните мрежи и разсмя стотици за минути

Чутовен гаф сътвори БНТ в обедната си емисия новини и ядоса редакторите на „Сан Стефано“ 29. Пратеникът на обществената медия Александър Марков в САЩ си изпусна нервите в национален ефир, докато съобщаваше последните данни от изборната надпревара за Белия дом.

От устата на Марков бяха произнесени нецензурни псувни заради маската, която му пречеше да говори свободно пред микрофона. Малко след като прехвърли топката към студиото, за да излъчи мини-репортаж, Марков не се сдържа и „нахрани“ маската със звучното: „Пу, д’*ба тъпата маска, б*хти тъпата маска, пу, мама ти д’*ба“, с което втрещи тонрежисьора и водещия на емисията.

Гафът се разнесе мълниеносно из социалните мрежи и разсмя стотици за минути. Момента са уловили колегите от Любословие.БГ:

1 коментар

  1. Ангелова каза:

    Съвсем нормална и човешка реакция, на практика всички ние ежедневно по няколко пъти се гневим на маските, мерките и изобщо цялата ситуация, така че няма защо да се възмущаваме… Той на практика отрази по най-точния начин действителността… В даден момент всеки от нас е изричал нещо такова, просто не сме били в национален ефир… Хич да не се тревожи и обяснява момчето, а да го приеме като летящ старт и полезен опит в кариерата си… Успех!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране