23.01.2021 | 14:55
Републиканци за България: Ако не сте разбрали… Борисов ще ви го повтори
Изграждането на инфраструктура е нормално задължение на правителството
Поредният премиерски тур днес бе в град Сливница. И ако някой не е разбрал какво е ремонтирано и реновирано, през последните години, или се строи в момента, можеше да си затвърди знанията от поредицата живи включвания в социалната мрежа Facebook.

Съвсем навреме Борисов показа в свое видео, ремонтираната и открита на 25 октомври 2019 г. от г-жа Мария Габриел и кмета Васко Стоилков, сграда на Младежкия център в град Сливница.

Наблюдаваме нов метод на предизборна кампания и тактика, която е поел премиерът Бойко Борисов, обикаляйки населените места в България да показва и повтаря какво е направено и колко много средства са вложени и отпуснати, благодарение на правителството и на ПП ГЕРБ.

Когато си начело на правителството и управлението е в твоите ръце, изграждането от инфраструктурните проекти до детските градини и спортни зали, е нормално да е задължение на управляващите. По какъв начин са осигурени средствата и колко от тях са разходвани не е необходимо да се превръща нито в национално геройство, нито в повод на всекидневните разговори с обществото. Не е нормално да обикаляш между хората и да очакваш благодарност от направеното за населено място, в което живеят, имайки предвид, че това е задължение на управляващите.

Българските граждани плащат както своите данъци, така и осигуровки и когато го правят не претендират за нечия благодарност, а дори в повечето случаи са ощетени.

8 коментара

  1. Жаклин каза:

    Цветанов е най-последователният политик в държавата. За разлика от всички останали, той поддържа неотклонно евроатлантическата линия, държи си на думата и когато поеме ангажимент, го изпълнява.
    Републиканците на Цветанов ще бъдат приятната изненада на тези избори. Те правят сериозни предложения и позитивна кампания, която хората харесват и ще оценят. Няма съмнение, че ще влязат в следващия парламент.
    Цветанов познава държавата повече от всеки друг. Не спира да обикаля и познава хората по места лично. Знае ги поименно и разбира проблемите им. Това не може да не му донесе успех на изборите.

  2. BoLeto каза:

    Зад всички реализирани проекти стои екип от много хора, които работят усърдно за реализацията им. Тук няма персонални заслуги, не е никак коректно някой да си ги приписва!

  3. Chihi каза:

    Очи няма, Бойко! Акъл и съвест също!

  4. Stan каза:

    ББ може и да потрети,но се надявам Републиканци да не го допуснат и да помогнат за смяна на властта. От

  5. Джули каза:

    Работата на Бойко стана – “ с чужда пита помен прави“.

  6. Iuliya каза:

    Работата на Бойко малко е -“ с чужда пита помен прави“.

  7. Сигнал каза:

    За толкова години толкова малко ,това е капка в морето.А ако се вземе предвид и средствата ,които са откраднати покрай тези проекти,просто нямам думи.

  8. Boril каза:

    Управляващите много бързо забравиха задълженията си!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране