04.09.2020 | 14:22
Ревльото Тити Папазов бе уловен в ново нагло нарушение
Докога наглецът ще гази законите с лъскавия си джип?

Автомобилът на члена на Надзорния съвет на футболния „Левски“ и треньор на баскетболния „Левски ЛУКойл“ Константин Папазов бе заснет да извършва ново нагло нарушение. Във видеото, споделено от „Спаси София“, се вижда как джипът с регистрационен номер СВ 4727 АС се престроява неправилно и предрежда цялата колона от чакащи автомобили, излиза най-отпред и най-хладнокръвно прави ляв завой при червен светофар на оживеното столично кръстовище на булевардите „Михай Еминеску“ и „Шипченски проход“ пред румънското посолство.

До момента още не е доказано, че зад волана е Константин Папазов, но посоката, в която завива джипът, е към зала „Универсиада“ и може да се предполага, че той е отивал за тренировка на баскетболния тим. Видеото е направено вчера, а отборът започна подготовка от началото на месеца.

Това би било пореден рецидив за Папазов зад волана. За последните над 3 години той има съставени 13 фиша, а общата сума от глоби към КАТ възлиза на 3000 лв. Последното му нарушение е съвсем прясно. На 20 юни той бе заснет как минава на червен светофар, при това с висока скорост, на кръстовището на булевардите „Черни връх“ и „Тодор Каблешков“ пред мол „Парадайс“.

След това с рев той обеща пред медиите никога повече да не нарушава правилата за движение.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране