07.08.2015 | 0:46
Роби Уилямс се скри от медиите
Частен ескорт го пое от самолетната писта и го откара директно в хотела в Бургас

Роби Уилямс избягна скромната група журналисти пред ВИП терминала на летището в Бургас вчера. Той направи първите си стъпки на българска земя в отсечката, разделяща частния му самолет от луксозен ескорт лимузини.

Изпълнителят на Angels изрично бе помолил в личното му пространство да не нахлуват обективи на камери и да бъде отведен през страничен изход директно към хотела си в подножието на Морската градина, научи “Мони­тор”. Заед­но с Уи­­лямс у нас кацнаха неговият баща и дуетна половинка Пит Ко­­нуей, пианистът и съав­­тор на хитове като Feel Гай Чем­бърс и Спен­­сър – най-възпитаното от общо осемте кучета на поп идола.

Извън режим на анонимност и всякакви мерки за сигурност пристигнаха останалите 11 души от бенда на Роби. Заедно с техниците, шофьорите, охраната, мениджмънта и балета екипът на Уилямс наброява 90 човека. Сценичните му работници са тук още от сряда, за да изпипат до съвършенство всеки детайл по мащабната конструкция с широчина 60 мет­ра и 40-метров екран.

В часовете преди да даде тон за песен на Spirit of Burgas британецът ще погали небцето си със свежи салати от български градини. В обширната му гримьорна в бекстейджа пък е ситуирана пътека за бягане и маса за масаж, с които да релаксира преди първия концерт на плаж в кариерата си.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране