21.03.2015 | 18:56
Росен Петров на заплата при Ковачки и Цветанов, прибира 20 бона месечно
Бившият тв водещ ще бъде зам.-председател на новата партия "Български демократичен център"

Бившият телевизионен водещ и настоящ депутат от парламентарната група на Българския демократичен център (БДЦ) Росен Петров е на заплата при зам.-шефа на ГЕРБ Цветан Цветанов и при енергийния бос Христо Ковачки.

Това твърдят депутати от управляващото мнозинство. Те изчислиха пред МИГNews.info, че заедно с депутатската си заплата и парите от Цветанов и Ковачки, Петров прибира по почти 20 000 лв. месечно.

Депутатът, който напусна партията на Николай Бареков, е човекът, който свежда нарежданията на ГЕРБ и Христо Ковачки до парламентарната група на БДЦ, съобщиха още гербери пред МИГNews. “Росен Петров се срещна Цветан Цветанов преди гласуването на новия дълг от 16 млрд. лв. и дълго обясняваше как трябва да подкрепим ГЕРБ. Така стана и с промените в Закона за МВР, които бяха приети през декември 2014-та”, казват негови колеги. Те припомнят, че именно тв водещият е човекът, който непрестанно сипе хвалебствия към вътрешното министерство и изнесе комична реч в подкрепа на новия министър Румяна Бъчварова.

Утре Лидер ще се преименува на “Български демократичен център”. Ковачки вече е обявил, че по никакъв начин не иска тя да бъде свързвана с него. Под същото име се планира и общо явяване на местните избори наесен с “Гергьовден” на Любен Дилов, Съюза на свободните демократи на Стефан Софиянски и Земеделския народен съюз.

Също така най-вероятно на конгреса ще бъде избран и председател на партията, като фаворит за поста е депутатът Красимира Ковачка. За зам.-предсевател на партията ще бъде избран Росен Петров.

1 коментар

  1. Пъчиков каза:

    Подлите човекоподобни, Господ ги вижда и наказва по своите си канони.Иначе за нищо не ставащ този индивид, се ориентира към голямата ясла и така ще продължи под “прав”ъгъл да изпълнява роботски каквото му се нареди.Така се получава,когато си господин НИКОЙ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране