08.02.2019 | 0:01
Румен Овчаров отново стана дядо
Дъщеря му Яна го дари с второ мъжко внуче

В първите дни на февруари Румен Овчаров е станал дядо за втори път, научи ексклузивно „Ретро“. С второ мъжко внуче го дарила най-голямата му дъщеря от трите му деца – Яна. Щастливата майка като по чудо успя да запази в абсолютна тайна от широката общественост втората си бременност, а за появата на втория си син съобщи сама в социалните мрежи. Бебето се роди в столична болница с перфектни мерки – 55 см и 4 кг.

„Благословена съм да стана майка за втори път и отново да вдишам най-сладкия аромат на света – на моето бебенце. Щастливи сме да го имаме в живота ни, в семейството ни и в сърцата ни. Йоан, 03.02.2019“, написа радостната Яна. Самият Овчаров бил сред първите, които я навестили в болницата, а после почерпил щедро близки приятели и познати. Този път той успял да изживее радостта от появата на второто си внуче по-пълноценно, защото първият му внук проплака, докато той присъстваше на 47-ия конгрес на БСП в качеството си на енергиен министър. Тогава Яна роди в самия разгар на висшия партиен форум, а дядото не успя да прескочи до болницата и се видя с щерка си и новородения Андреан едва на следващия ден.

Нито едно от двете внучета обаче не е кръстено на него, макар и двете да са момченца. Овчаров обаче не бил сърдит на дъщеря си, която избрала сама имената, защото ги свързвала с двама от най-големите български светци. Наследничката на политика не е тръгнала по неговия път, макар да е завършила международни икономически отношения в УНСС и да работи като оценител на активи в престижна финансова институция. Истинската ѝ стихия обаче е музиката, а зад гърба си Яна вече има няколко авторски самостоятелни песни, като последното ѝ парче е в дует с кубинеца Алфредо Торес.

„Още в детската градина пях по тържествата като солистка, след това започнах да ходя на уроци по пиано, а в тийнейджърските си години пях в академичен хор „Ангел Манолов”. След това продължих с ансамбъл „Гоце Делчев”, а накрая реших да правя авторски песни”, сподели тя. Баща ѝ не подкрепял музикалните ѝ амбиции, но не се и противопоставял на мечтите ѝ за кариера на певица.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране