25.05.2020 | 0:50
Румен Радев изгони жена си от „Дондуков“ 2
Жесток скандал между президента и съпругата му след спадналия рейтинг

Румен Радев бил в силно обтегнати отношения със съпругата си Десислава. Държавният глава имал остър скандал с половинката си преди около месец, което довело до нейното изненадващо решение да събере багажа си и се изнесе от резиденция „Калина“ в „Бояна“.

Напускайки държавната вила в продължение на седмица Десислава живеела в апартамента си. За през останалите сътрудници било обяснено, че първата дама е отишла при свои роднини заради семеен проблем. Тя уж трябвало да обърне внимание на сина си от първия си брак с депутата от БСП Георги Свиленски – Страхил. Истината е обаче, че дезертирането й от

от президентската вила е свързано с жесток скандал между нея и президента. Румен Радев бил силно притеснен от рязкото спадане на рейтинга му. Само за 2 м. той е изгубил над 20% от популярността си и в момента е след Бойко Борисов и Венцислав Мутафчийски. В президентството поръчали изследване на социологическа агенция, която потвърдила същите данни.

Тревожните данни довели до напрежение между Румен Радев и Десислава, която има силно влияние върху президента и открито кадрува в екипа му. Гневен от падналия си рейтинг, Радев обвинил съпругата си, че чрез фриволното си поведение в социалните мрежи и глупавата си суета да обикаля бутиците и фризьорските салони с държавна лимузина силно е подронила авторитета му. Последвал грандиозен скандал, след който Десислава си събрала багажа и си тръгнала от резиденцията.

Само след седмица тя се завърнала в „Бояна“, но се забелязала драстична промяна в поведението й. Румен Радев вече не се показва публично с нея и посещава официалните събития сам. Радева била заставена да се кротне и да преустанови да парадира със скъпи тоалети и среднощни размисли във „Фейсбук“. Освен това била помолена вече да не идва в Президентството, където до неотдавна обитаваше обширен кабинет, точно до този на мъжа си.

Уикенд

14 коментара

  1. Jany каза:

    Слугинажът на ГЕРБ вече тотално се изложи с простотиите и лъжите си. Изглежда не си вземат хапчетата. Xa xa

  2. Иванова каза:

    Свркър!?Вие се шегувате!

  3. Анонимен каза:

    Крайнно време беше …..Монго я търпя

  4. радев каза:

    всеки военен го командва жена му!и всеки полицай кръшка на жена си!

  5. ТОНИ ДИМИТРОВА каза:

    ЧУДЯ СЕ ЗА КАКВО ИЗБИРАХМЕ ПРЕЗИДЕНТ – КАКВА РОЛЯ ИЗПЪЛНЯВА ТАМ. АКО НЕ Е ПОЛЕЗЕН ДА СИ ХОДИ……САМО ЗАПЛАТИ ВЗЕМАТ, А РЕЗУЛТАТИ НЯМА. ТАКА МИСЛЯ АЗ, А ВИЕ ???

  6. Геш каза:

    Да бе !!!

  7. Симеонова каза:

    И да я е изгонил-причините го оправдават,бих искала да ви видя какви ще ги бълвате като остане без нея…. Та на вас само тя ви беше в устата и едва ли не живота на България зависеше от нея а не от тъпунгери…..

  8. Пешо каза:

    По глупав и некадърен президент не сме имали в цялата история на България….

  9. Бисер каза:

    Още една герберска манипулацията, рейтинга му спаднал,
    Стига писахте глупости как ви помръдна.

  10. Ели каза:

    Малко късно се сети

  11. МунЧо си отива каза:

    Адиос другарьо.Народа те избра и народа ще те прати в канала след година и половина.

  12. ХРИСТО КОСТОВ каза:

    САМО МОЖЕ ДА ЗАВИЖДАТЕ ДОЛНИ УТРЕПКИ ПРЕЗИДЕНТА И ЖЕНА МУ СА ПРИМЕР ЗА ПОЛИТИ!ЕСКА СЕМЕЙНА ДВОЙКА,КОЯТО ВИЕ ГЕРБЕРАСТИТЕ НИКОГА НЕ СТЕ ИМАЛИ НИ С БОЙКО.НИ С РОСКО НИТО С НИКОЙ

  13. Pchelata каза:

    Пълни глупости!!!

  14. Ivaylo каза:

    Tova e laja

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране