26.02.2021 | 15:17
Румен Радев ще се качи на Шипка на 3 март
Уважението към паметта на загиналите за България е наш морален дълг като народ, написа той във "Фейсбук"

Президентът Румен Радев отново ще се преклони пред подвига на българските опълченци и руските воини навръп 3 март. Държавният глава обяви в профила си във Фейсбук, че „Уважението към паметта на загиналите за България е наш морален дълг като народ. Отговорността ни пред съхраняването на историческата памет е не по-малка от преодоляването на изпитанията, пред които сме изправени днес“.

На Трети март на Шипка заедно ще отдадем почит пред подвига на българските опълченци и руските воини, които с кръвта си отстояха свободата на България, добавя президентът.

Превъзмогването на духовната криза изисква моралният пример на хората, чиято саможертва е вложена в темела на българска държава, да бъде не само спомен, а да вдъхновява и ръководи делата ни в ежедневието. Достойно бъдеще за страната си можем да градим, само когато сме единни като нация, убеден е Румен Радев.

1 коментар

  1. ТИ ДА ВИДИШ каза:

    Време е КАСКЕТЯ да нападне ШИПКА за нарушители, както лани в Президентството и да де запали огиня в Бг-то и най накрая да се измете ШАЙКАТА и главатаря и!!!!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране