10.07.2015 | 10:28
Съдия Петя Крънчева ще съди бившата си шефка Владимира Янева
Случайното разпределение на делото бе проведено пред медиите

Отстранената зам.-председателка на Софийския градски съд Петя Крънчева бе изтеглена да председателства състава, който ще съди Владимира Янева по делото “Червеи”. Разпределението на делото бе проведено днес пред журналисти в Съдебната палата.

По времето на Янева като шеф Крънчева беше неин заместник и председател на Наказателното отделение. Тя бе плътно до Янева, когато се наложи цялото ръководство на съда да дава обяснения по казусите “Белведере” и избухналите впоследствие скандали около случайното разпределение на делата, надписване на дела, за да се имитира активност и още ред нередности в СГС.

Вчера прокуратурата внесе в съда обвинителния акт срещу Владимира Янева по аферата “Червеи”. Тя и бившият шеф на “Вътрешна сигурост” в МВР Тодор Костадинов са обвинени, че той е искал, а тя е разписвала незаконни СРС

1 коментар

  1. Чолев каза:

    Тези госпожи,живееха с мислите си,че те са във времето и времето е в тях и с тях.Колко нечовешка наглост се излъчва от тези смразяващи публиката погледи.Няма и точица на физиономиите им,да подсказва,че те са представителки на нежния пол.Отвращават ме подобни видове,които си мислят,че протягайки си ръката ще стигнат Господ.Има възходи има и падения,да не кажа сгромолясване.Когато обвиняемия е стоял треперейки срещу Янева в качеството си обвинител е мислила едно,сега когато тя застава срещу обвинителя ще мисли друго,ако обвинителя е истински разбира се.Такъв е живота.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране