15.06.2016 | 19:57
Сайт забърка евтина манипулация със спрените европари: Нинова уж се извинила на Грудев, тя отрича
Лидерката на Столетницата подчерта, че за спрените пари са потвърдили и от Брюксел

Уважаеми българи, вчера изнесохме данни от писмо на Европейската комисия за спрени разплащания по една от оперативните програми за България. Цялата държавна машина се включи срещу нас с лъжи и манипулации. Това коментира в профила си във Фейсбук лидерът на левицата Корнелия Нинова.

“Днес Даниел Росарио, говорител на ЕК за земеделие и развитие на селските райони, потвърди думите ми: “Плащанията по две от мерките в момента са прекъснати поради съмнения относно тяхното приложение”- заяви от Брюксел. За да се покрие тази новина в битката услужливо се включи сайтът Блиц”, допълва Нинова.

На опита на заместник – министъра да ме заговори, казах: ти кой си, този дето ме плаши със съд ли? Имам работа и не мога да се занимавам с теб. Тази реплика във въпросния сайт е представена като извинение. НЕ СЕ ИЗВИНЯВАМ НА ЛЪЖЦИ.ИЗОБЛИЧАВАМ ГИ, бе категорична Корнелия Нинова.

Очаквайте нови разкрития, по-тежки от тези, които аз представих , утре сутрин по Нова тв. директно от Брюксел, допълва лидерката на Столетницата.

Евтината манупилация очевидно е забъркана от т.нар. управител на сайта по поръчка на ГЕРБ. Днес въпросният “управител” шества из парламента и дори взе поредното малоумно интервю с Цветан Цветанов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране