27.09.2015 | 0:14
Само един анцуг и две тениски ли има Преслава?
Фолкаджийката показва изключително скромен гардероб и обрано поведение

Вече втора седмица Преслава е във ВИП Брадър и зрителите са изумени от облеклото й.

Докато останалите дами се гиздят и всеки ден показват нов тоалет, особено Луна, Кичка и плеймейтките, фолкаджийката през цялото време ходи с един и същ анцуг. Вярно марков, черен, добре й стои, но е по-подходящ за фитнес, отколкото за такова предаване.

Освен това блузките й са само няколко, бели и черни. Едната е  черна с пеперуда отпред, а другите бели с надписи. Ако не броим роклята, с която влезе, гардеробът й е повече от скромен. Анцуг, нощничка, чехли, маратонки и една хавлия, която всъщност е служебна.

И докато хората чакаха от примата на чалгата тоалети от известни маркови къщи, тя се оказа по-земна и по-скромна дори от мъжете, които си носят повече тениски и от нея.

Това показва две неща – едното е, че певицата влиза само от време на време в Къщата и през повечето вечери отсъства и не е счела за нужно да си носи повече дрехи, а ако й потрябват, ще си вземе на връщане от поредното участие. Другото е, че певицата не иска да парадира с тоалети, предпочита да й е удобно, вместо да се прави на красива пред екрана.

А третото е, че не иска да я харесват другите мъже и да се забърка в някоя любовна история в ефир, затова гледа да е незабележима. Бирмата все пак дебне отвън.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране