05.11.2019 | 16:29
Санданчани посрещнаха радушно новия кмет Атанас Стоянов
Той обеща: Вратата на кмета ще бъде отворена за всяка добра идея

Санданчани посрещнаха радушно новия кмет Атанас Стоянов. Той отпразнува победата на балотажа заедно с екипа си и неговите симпатизанти.

Сърдечна благодарност към всички Вас, които повярвахте в мен! Доказахме, че обединени успяваме! За доброто на Сандански, каза в част от изказването си новият кмет на Сандански Атанас Стоянов. Жителите, които бяха до него, за да го подкрепят, бяха категорични, че по време на кампанията са видели и скандали, и компромати, но Стоянов е бил от малкото, които са се опазили от безпочвени нападки, защото е човек с чест и енергия на работещ човек.

Благодарности към хилядите санданчани, които повярваха в мен и моите приятели и съмишленици от ВМРО. На тези родолюбиви санданчани, които не само милеят и не са безразлични към бъдещето на града и общината ни. Вярвам, че с воля, с труд, с разум и най-вече с много работа, ще направим така, че Сандански да бъде едно още по-добро, още по-уредено, по-сигурно място за живот на всички нас. Такава е мисията на всеки кмет.

Тук е мястото да благодаря и на тези, които не са гласували за мен. Аз ще бъда кмет на всички санданчани – и на тези, които са били с мен, и на тези, които не са били. По време на цялата предизборна кампания, която бе градивна и позитивна, бяхме с открито лице към Вашите въпроси и проблеми, свързани с развитието на града ни, и към всеки един от Вас. Гарантирам Ви истинско, човешко отношение и в бъдеще. Вратата на кмета ще бъде отворена за всяка добра идея, за всяко градивно решение, свързано с нашия град. Санданчани показаха, че не се подават на натиск , на внушения, а избраха новата, градивната посока и новото начало.

Подкрепата Ви не само е задължаваща за мен като личност, и като кмет, а съм убеден, че с труд и воля, всички ние ще оправдаем взаимното си доверие с общи усилия. На града и общината им трябва не конфронтация, а обединение и аз ще бъда олицетворение на това единение. Чака ни много работа. Така, както ме подкрепихме досега, аз се нуждая от Вашата подкрепа и в бъдеще- морална, човешка, стига тя да бъде свързана с доброто на Сандански и неговите жители. Кметът трябва с личния си пример да показва, доказва и оправдава доверието, което Вие всички му дадохте, каза в обръщението си към избирателите новият кмет на Сандански Атанас Стоянов.

Войводата на ВМРО в Сандански бе избран за кмет с 51,50 % от гласовете на избирателите в общината.

Източник: „Струма“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране