18.01.2015 | 22:14
Съпруг се жалва, че жена му го биела
Врачанката дори си хванала любовник

Врачанин пусна молба за защита от домашно насилие от жена му до съда в града. Освен че го тормозела физически и психически, врачанката дори си хванала любовник, твърди мъжът й в жалбата си до съдиите.

Случаят бил разгледан първоначално от районния съд, който отхвърлил жалбата. Мъжът обжалвал и заплетеният семеен казус стигна втора инстанция. Там също магистратите прецениха, че няма достатъчно данни, за да се стигне до налагане на мярката за защита. Мъжът написал в писмото си, че обект на тормоз е и малолетната му дъщеря.

Всичко започнало в началото на 2014 г. Няколко месеца след това двамата се разделили. Жената взела дъщеря си с нея и отишли да живеят във Видин.

Съпругът поискал да я прибере обратно, но по думите му тя му отказала. Дори му поставила условие, че първо трябва да й вземе документите от врачанското училище, в което учело детето, за да я запише във Видин и едва тогава ще може да я види.Причината и двете съдебни инстанции да отхвърлят молбата на врачанина е, че никъде в жалбата му не присъствала конкретика относно това в какво точно се изразява упражненото над него и дъщеря му насилие.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране