31.05.2023 | 10:36
Съпругата на президента прати на психиатър лидерите от ПП-ДБ
Преди всичко, сме човеци и трябва да си помагаме, написа тя

Съпругата на президента Десислава Радева открито призова за психиатрично лечение на лидерите на ППДБ.

В линия си профил тя написа следното: Преди да споделя поста на Irini, ще пусна малка обява: познавам хора, които дават уроци по български език – лексика, граматика, синтаксис и всичко, свързано с него (българския). Познавам и психиатър (г-жо Гълъбова, Вас визирам), който работи с различни разстройства на личността – от халюцинации за евразийски попълзновения до “аз съм избрания”. Ако някой има нужда – на лични. Защото, преди всичко, сме човеци и трябва да си помагаме.

Под снимката на която се виждат Кирил Петков и Асен Василев тя добавя: Снимката е за разкош, а и за да съм в крак с “промененото” време. И сега… обещания пост: “Аз пак се обърках, приятели. Нали преди година ППДБ викаха “Мутри вън”, когато се бореха с Борисов и подкрепяха Радев? Защо днес пак викат “Мутри вън”, когато се борят с Радев и се опитват да се коалират с Борисов? Кои, за Бога, са мутрите? Или да не търся логика и здрав разум?”

Преди ден отново в личния си профил тя написа следното: “Знаете ли, че в Османската империя за главни ибрикчии са избирали главно еничари?! Сигурно и любов е пламвала.”

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране