06.07.2015 | 9:59
Съседи пребиха жестоко мъж в жилищен блок
Повече от три часа лекарите се борят за живота му

Млад мъж от София твърди, че е зверски пребит от съседите си в столичния квартал „Люлин” в събота вечерта. 33-годишния Жан Тодоров разказва, че е бил душен и изхвърлен през прозорец. В момента се намира в безпомощно състояние в „Пирогов”, без опасност за живота.

В събота семейство Тодорови празнува рожден ден на по-малкото си дете. Около 21.30 ч. домакинът Жан отива да изпрати последните гости до паркинга. 15-тина минути по-късно се връща, целият облян в кръв.

„Просто минах покрай тях, вратата на автомобила им беше отворена и по-трудно се минаваше, притворих я съвсем леко и, докато чаках асансьора, дойдоха.

Единият влезе с мен в асансьора, удари ме няколко пъти. На етажа, на който аз живея, се опитах да повикам съседи за помощ, но той понеже физически е доста по-голям от мене, просто ме бутна по стълбите. Блъскаше ме и накрая ме бутна във витрината на вратата”, разказа Жан пред нова тв.

Повече от три часа лекарите се борят за живота му.„Имам прерязване на жилите, засегната артерия, доста охлузвания, порезни рани по ръката и гърба… Много кръв изтече”, споделя потърпевшият.

Съпругата му Анна Тодорова допълва, че според лекарите, ако Жан е бил откаран в болница 10 минути по-късно, това щяло да бъде фатално. Двамата нападатели – баща и син, са задържани за 24 часа.

Те твърдят, че Жан бил пиян и се заяждал с тях. Според майката на единия арестуван и съпруга на другия – Емилия Христова, синът ѝ също е ранен, защото Жан го ударил с бутилка по главата, след което сам прерязал вените си. От полицията отказват коментар, защото „такива инциденти се случват всеки ден”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране