22.05.2019 | 23:26
Сашо Станков напусна Локомотив (Пловдив)

Съветникът в Локомотив (Пловдив) Александър Станков приключи работа в клуба. Специалистът съобщи новината пред БЛИЦ СПОРТ, обяснявайки защо се разделя с „черно-белите“ само дни след спечелването на Купата на България.

„Приключих с Локомотив (Пловдив). Уговорката ми с Христо Крушарски беше да помогна до края на сезона. Пожелавам от все сърце успех на отбора и феновете, които са едни от най-великите“, каза Станков.

Бившият треньор на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) се завърна на „Лаута“ през февруари. С богатия си опит, натрупан през годините, Станков помагаше на боса Христо Крушарски, на отбора и на школата. Специалистът наблюдаваше и футболисти от България за селекцията на „смърфовете“.

„Понякога е по-добре да си тръгнеш като си на върха. Със сигурност и в бъдеще пак ще бъда свързан с Локомотив. Някой хубав ден може да се завърна, нищо не се знае. Желанието ми е да потърся друго предизвикателство“, продължи Сашо Станков.

„Със спечелването на Купата на България постигнахме голям успех, радостен съм. Всички в клуба сме изключително доволни. Радваме се, че доставихме такава наслада на феновете. Желая успех на клуба“, добави Станков.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране