02.01.2019 | 11:58
Секс скандал тресе СДВР! Шефка подкара подчинените си по списък
Началниците едва прикриват тормоза

Страшен скандал тресе Столичната дирекция на вътрешните работи /СДВР/, пише BulNews. Шефката в сектора, който се занимава с противодействие на кражбите на леки автомобили, е подкарала подчинените си по секс списък. След като овършала мъжете около себе си, палавата госпожа Г.З. вече е подкарала и стройните момчета от отряд „Кобра“.

За нейно съжаление неизбежното се е случило и информация за скандалните изпълнения стигнала и до съпруга й, който също е началник в СДВР. Рогоносецът вдигнал невиждан скандал, за който научило и ръководството на полицията.

Въпреки цирковете, които разнообразяват коридорите на дирекцията, последствия за палавата началничка липсват, тъй като тя е особено близка и до началниците. По тази причина, въпреки, че редовно уронва престижа на МВР, младата полицайка продължава да беснее на нежния фронт.

Колеги на мъжемелачката твърдят, че тя е много амбициозна и е готова на всичко, за да увеличи своята власт. В тесен кръг напористата Г.З. се хвалела, че скоро ще е новия началник на сектор МПС-та.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране