03.07.2024 | 17:15
Шеф на Нова тв се обеси в тоалетната
Финансистът Д.В. се е самоубил в сградата на медиата, журналистите са в шок

Един от главните финансови директори на Нова телевизия – Д.В, който има място и в управленския борд на медиата, се е самоубил в сградата на телевизията преди няколко часа, съобщи Lupa.bg. Новината бе потвърдена и от МВР.

Най-шокиращото е, че мъжът се е обесил в сградата на медийната компания близо до летището. Висящият труп на Д.В. е бил намерен от служител на Нова телевизия днес около 12,40 часа в тоалетната на т.нар. “директорски етаж”. Веднага е била извикана охраната на медиата, след което дошла и полиция. В момента текат разпити в сградата на най-голямата медийна компания у нас.

Всички журналисти са в шок от случилото се. Д.В. е семеен мъж, има и деца. Описват го като изключително скромен и отдаден на работата си човек, който е постъпил във финансовия отдел преди години. В момента е бил един от ключовите финансисти на “Нова броудкастинг груп”.

Причината да сложи край на живота си, при това на работното си място, не е известна. Няма информация дали е оставил предсмъртно писмо. Д.В. не е споделял на колегите си да има семейни или финансови проблеми. Възможно е да е имал проблеми на работното си място, гадаят близките му.

Новината за самоубийството на един от финансовите директори идва 2 месеца след забраната за реклама на хазарт, която разтърси сериозно финансите на Нова. Говори се, че медиата очаква над 65 милиона лева по-малко приходи тази година заради законовото ограничевие да се рекламира хазарт. Възможно е все пак Д.В. да е сложил край на живота си и по лични причини, въпреки че тогава изглежда нелогично защо е избрал да се обеси на работното си място.

1 коментар

  1. А дали каза:

    наистина е самоубийство? Ако се е заключил отвътре. Иначе може и да е убийство.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране