14.08.2019 | 12:49
Шефът на фонд „Земеделие“ обяви сензационно: Аз съм кърлеж и ще се самоотстраня от системата!
Васил Грудев наистина вярва, че знае всички кърлежи в системата на фонда и ще започне да ги уволнява

Новият шеф на Държавен фонд „Земеделие“ Васил Грудев ще вземе да се окаже точен пич. Грудев се похвали, че днес е уволнил 4 служителя на фонда поради съмнения в безкористното изпълнение на служебните им задължения. Най-високостоящия бил началник на отдел.

„Познавам голяма част от дефектите в системата, което няма да е добре за лошите герои в системата“, заяви пред БНР Грудев. Той обясни, че за него разликата между лоши и добри герои е дали „са част от системата със смислени действия, или са кърлежи, които се прилепват към определени финансови потоци и се пробват да изсмукват тези потоци, не там, за където са предназначени“.

Грудев оглави фонда на 19 юли. Той заяви готовност да отстрани „кърлежите от системата“, след като ги идентифицира. Тук е момента да кажем на Грудев браво, браво, браво, господине. Той наистина вярва, че той знае всички кърлежи в системата на фонда и ще започне да ги уволнява. На първо място разбира се себе си. Като принципен човек Васил Грудев прекрасно осъзнава, че по-голям кърлеж от него няма. И то не по внушения, а по документирани афери.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране