10.09.2019 | 17:04
Шефът на футболен клуб от елита обяви, че се оттегля
Няма с какво да помогна повече, уморен съм, каза Симеон Симеонов

„Времето ми в Дунав (Русе) изтича. Няма с какво да помогна повече на клуба и съм достатъчно уморен след 10 години като президент. Редно е в Дунав да дойдат нови хора, с по-големи възможности. Хора, които да имат повече сили и по-големи нерви. Решението ми не е някаква спекулация или дезинформация. Твърд съм, че приключвам с мъжкия футбол. Ще се грижа само за школата, защото това е удоволствие”, заяви президентът на русенския клуб Симеон Симеонов пред „Тема Спорт”

„Не виждам възможности за развитие и се чувствам изморен и изчерпан. Русе е голям град, с много достойни хора, които обичат футбола. Досега обаче никой не е изявил желание да поеме щафетата. В крайна сметка клубът е на град Русе, а не на доктор Симеонов.

Няма конкретна причина да се оттегля. Просто не се чувствам на мястото си във футбола. Не съм от година-две, за да го осъзная. Много отдавна съм го разбрал. За десет години направихме каквото можахме. Базата е в съвсем различно състояние. Клубът е окомплектован и работи с добър екип от служители. Но големият проблем си остават финансите. Нашите са доста под това, което трябва да бъде“, допълни Симеонов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране