16.10.2019 | 12:07
Шефът на футболните ни съдии проговори след разпита, а Боби Перуката ще бъде ли закопчан?
Просто бях на разпит, каза Йордан Сталев

„Не съм арестуван, не съм и задържан. Просто бях извикан на разпит. Това е важна истината и моля медиите да не я преувеличават”, заяви пред БЛИЦ шефът на Съдийската комисия Йордан Сталев.

„Разговорът продължи толкова, колкото е трябвало да продължи. Какво са ме питали – забравете да ви кажа. Не си го и помисляйте”, отсече босът на футболните рефери.

„Много хора обвиняват съдиите ни, че били слаби. Ами в последните 10-15 години съдийството ни има голям напредък. Това е очевидно. И това не бива да го казвам аз, трябва да го твърдите вие в медиите, защото е факт”, каза още Сталев.

Според непотвърдена информация има огромна вероятност Борислав Михайлов също да бъде привикан на разбит днес.

Припомняме, че вчера правителството поиска оставката му. Няколко часа по-късно след призива президентът на БФС я подаде. Впоследствие сужители на Главна дирекция борба с организираната престъпност (ГДБОП) нахлуха в сградите на БФС в „Бояна” и на улица „Иван Асен II”. След това петима представители на футболния съюз бяха привикани на разпит. Сред тях бе и Йордан Сталев, като темата на разговор според мълвата е била “манипулиране на мачове”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране