13.11.2020 | 18:30
Шефката на СБЖ: Бандити искат да ни откраднат имотите
Съюзът притежава три хотела на Златни пясъци, два хотела в Банкя, 10 бунгала и две масивни сгради на язовир Батак, както и сградата с ресторанта в центъра на София
Истината е, че бандитите искат да ни откраднат имотите и всяко нещо, свързано с тях, трябва да предизвика шум в публичното пространство. Ние обаче въобще не сме говорили за тия имоти на събранието. Ние изобщо не сме обсъждали имоти и всеки друг делегат може да го потвърди.

Това каза председателката на СБЖ Снежана Тодорова пред Euractiv. Тя уточнява, че от полицията са им изпратили писмо с неточно искане, защото са пожелали документи от последното „общо събрание“ на СБЖ, а те не са провеждали среща в тази форма, а Отчетно-изборно събрание преди няколко дни.

СБЖ притежава три хотела на Златни пясъци, два хотела в Банкя, 10 бунгала и две масивни сгради на язовир Батак, както и сградата с ресторанта в центъра на София. От наемите се самоиздържа. Снежана Тодорова заявява, че СБЖ прави всичко по силите си да защитите собствеността зи и не и смята да приватизира нищо. Нейната позиция се явява като задочен отговор на неофициалната информация, че сигналът до МВР е подаден от делегата Владимир Йотов. Смята се, че той е писал в него за последното Отчетно-изборно събрание на СБЖ и че ръководството на СБЖ е направило опит да продава имоти.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране