28.03.2021 | 14:01
Шехерезада с палата в Бистрица брани Борисов: Мутрите разпъват черен чаршаф пред родния му дом !
Севделина Арнаудова побесня заради поредния протест пред къщата на премиера в Банкя

Пиарът на премиера Бойко Борисов в качеството му на лидер на ГЕРБ Севделина Арнаудова отправи остро послание срещу протестиращите, събрали се пред родната му къща в Банкя.

„Що за … същество трябва да си, за да разпънеш черен чаршаф пред родния дом на човек? Пред дома, в който живеят децата и внуците му? Ето това е мутренско поведение!!! Това е фашизъм!“, изригна бившата шефка на правителствения пресцентър във фейсбук.

Арнаудова упрекна организаторите, че са прекрачили границата с геноцида, бесилките и ковчезите.

„Не, това не е демокрация. Това е цинизъм! И не, това не са нормално протестиращи … хора, това са куклите на конци на истинските мутри и на мафията! Системата ни убива, не знам как имате очи да гледате семейства си, след като се продадохте. С черните савани на мутрите и с жаждата за смърт – Вие сте символ на задкулисието!“, добави тя в гневния си постинг.

Тази сутрин от „Системата ни убива“ се събраха със свои поддръжници в Банкя и разпънаха транспаранти и черни чаршафи пред портата на Борисов.

Личната пиарка на Бойко Борисов се прочу като Шехерезада, след като Васил Божков я обвини, че е носила пари за шефа си от него.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране