18.05.2015 | 20:29
Шок! Американка забременя след анален секс
Жената имала малформация, но не знаела, мислела, че е безопасно, но вече има бебе

Американка е забременяла след анален секс, съобщава изданието New York Post.

Вероятността това да се случи е едно на 1 млн. случая, уточнява урологът Брайън Стайкснър от градчето Съмърс Пойнт, щата Ню Джърси. Специалистът наблюдават случай, при който млада бременна жена постъпила в клиниката, където практикувал, със силно маточно кръвотечение. Странното в случая било, че кръвотечението било от ануса.

Оказало се, че жената има вроден дефект, познат като малформация на правото черво. С други думи, тя разполагала само с един канал за червото, влагалището и пикочния канал. При хората те се срещат изключително рядко – при едно на всеки 25 000 новородени момичета. Малформацията се отстранява още в кърмаческа възраст, но явно по време на операцията нещо се е объркало. Така при прегледа, който извършил д-р Стайкснър установил, че пациентката има канал между матката и ануса, а не между вагината и матката. Така половия контакт спермата стигнала до своята цел.

Жената обяснила, че преди да забременее, практикувала само и единствено анален секс.

„Това много ме впечатли“, заявил Стайкснър пред американското издание. Няколко месеца по-късно жената е родила здраво дете, като по обясними причини това станало чрез цезарово сечение.

1 коментар

  1. Иван каза:

    Ето това е да си направен в гъз!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране