27.01.2015 | 22:04
Шок: Намериха мъртъв мъж в гараж в София
Полицията закопча убиеца му

Мъж в безпомощно състояние е бил намерен в гаражна клетка в района на бул. „Цариградско шосе“.

Веднага след пристигането си на мястото, екипи на Спешна помощ констатирали смъртта му. Вследствие на разследване екипи на криминалисти от СДВР задържали 43-годишния извършител на тежкото престъпление. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Работата по случая започнала след сигнал за мъж в безпомощно състояние. Сигналът е подаден на телефон 112 на 22 януари, около 15.20 часа. Незабавно били изпратени екипи на полицията и на Спешна помощ.

Столичните полицаи извършили оглед на място. Тялото било изпратено за извършване на съдебно-медицинска експертиза, при която е установено, че причината за смъртта е гръдна травма.

По случая било образувано досъдебно производство. В хода на проведените издирвателни и процесуално-следствени действия е изяснено, че извършител на деянието е лице с инициали В.В., което е на 43 години от София, известен за кражба и хулиганство. Той бил задържан в полицията.

След доклад на събраните по случая материали в Софийската районна прокуратура, му е повдигнато обвинение. Наложена му е мярка за неотклонение „задържане под стража” за срок от 48 часа.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране