05.06.2020 | 15:19
Шок! Почина бизнесменът Методи Бачев
Той се прочу след репликата си, е кметът на Симитли е е..л Бойко Борисов

Шефът на голямата строителна фирма „Агромах“ Методи Бачев е починал. Това съобщава местният сайт „Струма“.

Според първоначалната информация от семейството му става дума за масиран инфаркт. Бачев претърпял операция, която обаче не е успял да преживее.

След като се събудил от упойката получил масиран инфаркт. Внезапната му смърт шокира целия регион. Няма кътче от Пиринско, където да не познават Методи Бачев.

Името му бе замесено и в скандал с кмета на Симитли Апостол Апостолов и премиера Бойко Борисов. По време на пиянски запой той обиди с вулгарни думи министър-председателя, а екшънът бе записан във видео, в което участва и актьора Краси Радков.

На клипа се вижда как Бачев отново е събрал местните на гуляй, каквито устройвал често и заради които му се носи скандална слава, а вероятно и са причинили сърдечните му проблеми.

След като скандалът стана публичен с видеото, босът на „Агромах“ се извини и каза, че не знае как да коментира. Дори заяви, че няма нищо автентично във видеото и се закани да съди сайта, който е пуснал клипа.

Бачев обаче твърди, че е невинен и е станал жертва на „незнайни анонимни медии“, които опитват да се хранят с подобни скандали на гърба на популярни личности.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране