08.03.2015 | 9:55
Шок! Телефон се зарежда с мастурбация
Търсят хора, които да тестват джаджата

Най-новата джаджа, наречена Уанкбанд „Wankband“, представи най-големият порно сайт ПорнХъб.

Устройството представлява гривна, която може да носите, докато мастурбирате. През това време тя генерира енергия, която по-късно да използвате, за да заредите телефона си, компютъра, или други електронни устройства, на които да погледате още малко порно и да презаредите батериите. От сайта съобщават, че търсят някого, който да тества джаджата.

Wankband се поставя на ръката, без да ограничава по какъвто и да било начин движенията, и произвежда енергия при двупосочно движение в посока нагоре-надолу, която отива в кинетичното зарядно устройство, вградено в нея. Нагледен пример за това как нещо, което все още немалко хора заклеймяват като „мръсно“ и вредно, може да бъде експлоатирано за чисти цели. Във времена, в които цел № 1 на цялото човечество трябва да бъде осигуряването на нови източници за възобновяема енергия, сме длъжни да не пестим усилия и преди всичко – да мислим „извън рамката“.

„Уанкбанд“ гривната все още не е достъпна до потребителите, но от ПорнХъб съобщават, че бетаверсията ще излезе в следващите няколко месеца.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране