24.12.2019 | 10:39
Шок в чалгата! Дискотека в Пловдив обърка Преслава и Галена
Сгрешен бе постер с участията на изпълнители в "Сикретс"

Пловдивската дискотека „Сикретс“ направи сериозен гаф, а главните героини са Преслава и Галена, които от години водят война помежду си. Става въпрос за сгрешен постер с участията на изпълнители, публикуван в страницата на дискотеката във Фейсбук.

На него стои снимката на Преслава, като под образа й вместо нейното име е изписано това на Галена. Грешката бе забелязана от читател на Trafficnews, който пък свързва грешната обложна със скорошния скандал покрай операцията, която Преслава направи на носа си, а след корекцията много от феновете й отбелязаха, че фолкзвездата поразително е заприличала на колежката си Галена.

Малко по-късно, постерът бе редактиран заменен с правилният, но докато това се случи изникнаха стотици коментари от фейсбук потребители, които не пропуснаха да забележат недоразумението. Може би, ако бяха сгрешени името и образа на други две фолк звезди, това нямаше да стане толкова коментирана тема, но уви случи се точно това, което, ако е стигнало и до Преслава и Галена със сигурност не им се е понравило.

Двете се славеха с едно от най-здравите приятелства във фолка, което през последните години се пропука. Те са конкурентки от дълги години, тъй като имат многобройни фенове, а всяка от песните им става хит. Несъмнено двете са звездите на Пайнер, които се славят с много участия, а първото място постоянно варира – ту е за Преслава, ту за Галена.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране