21.08.2015 | 0:04
Шок в Слънчев бряг! Немец води на ресторант надуваемата си секс кукла
Чужденецът поискал двойна стая за него и приятелката му Фабиен

Немец с надуваема секс-кукла изправи на нотки служителите на петзвезден хотел в Слънчев бряг. Изумени туристи от България разказаха, че човекът дошъл на почивка с надуваема кула, наричал я по име и дори поискал стая за двамата.

„Беше към 48-годишен на вид. Каза, че иска двойна стая за него и приятелката му Фабиен“, докладва изумен Георги Костов, който станал свидетел на случката. По думите му туристът не е бил пиян, изглеждал съвсем нормален мъж на средна възраст. Хората на рецепцията започнали да се кикотят, но човекът настоял да си плати за двама. Направил плащането с кредитна карта и без много обяснения си взел ключа.

След като странникът се качил в стаята, служителите в хотела започнали да коментират, че вероятно немецът си е направил майтап с тях. На другата сутрин обаче теорията им претърпяла зрелищно фиаско. Защото за закуска той влязъл в ресторанта със своята полиестърна любима. Сега тя била облечена в бански в ретро стил – бяло и черно.

На ресторант

Германецът грижовно дръпнал един стол на терасата и я сложил да седне. После обиколил блок масите с храната. Сложил в една чиния пържени яйца и няколко колбаса, пуснал едно кафе от машината и сервирал закуската на своята „придружителка“. На присъстващите впечатление направило, че сложил чинията пред куклата, но той се пресягал и ядял от нейната порция сякаш крадешком. „Говореше й мило на жената, наричайки я по име. То не е за смях, явно човекът или е много самотен или си има психически отклонения“, коментира Костов.

Дискриминация

На обяд случката се повторила. От управата на петзвездния хотел се наложило да предупредят своя гост, че стряска малките деца и освен това нарушава етиката на поведение. Туристът обаче не проявил разбиране. Той се разгневил, вдигнал скандал и на следващата сутрин напуснал стаята си. На момичето на рецепцията казал нещо от сорта, че е ходил редовно до Тайланд и там не му правили никакъв проблем. Дори от управата на някои хотели му предлагали още кули, за компания. Немецът се оплакал, че в България се е безпардонно унизен и дискриминиран.

1 коментар

  1. германците каза:

    Те са си ненормални и извратени до крайност, но това доказва също най-демонстративно от негова страна, че българите и страната им са нищожества и не заслужават никакво човешко отношение. Това ми напомня древният Рим и как са се отнасяли към робите, като към животни. Съвет: не се поддавайте на провокации да се съгласявате с неуважителните прищевки на западняците. България не е Тайланд, нито Азия и този господин едва ли ще си го позволи това в Германия. Хората са много строги в морала, поне външно там.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране