23.06.2015 | 0:05
Шоу: Анонимна разваля семейството на Алгафари
Във "Фейсбук" зложелателката се рекламира като „по-млада и хубава от Мадлен”

Анонимен профил в социалната мрежа „Фейсбук“ се опита да развали семейството на Нидал Алгафари.

Зложелателят или зложелателката написал на съпругата му Мадлен, че съпругът й е жестоко влюбен в него/нея, и праща съобщения по цял ден.

„Любимият ти мъж е жестоко влюбен в мен. Постоянно ми пише, сигурно по 5 пъти на час, може и повече да е. От сутрин до вечер мисля да ти го отнема. По-млада и хубава съм. Олеле, даже и сега ми пише. Постоянно, разбираш ли, това е голяма любов”, излял пред Мадлен душата си анонимникът, който се подписал като Титиряна Титиряна.

Разгневен от посегателството върху семейството му, режисьорът публикува дълъг статус във Facebook, адресиран до „обожателката му”, която определи като „мъжко, женско или с неуточнен пол същество”.

„Може и да си по-млада от Меди, но душата ти е сбръчкана не от старост, а от прокажени язви. Да си по хубава, е малко възможно, защото Меди освен природната си красота носи в себе си и Божествената, за разлика от сатанинската ти анонимна същност. Ако си така хубава, покажи се да те оценим всички”. По-нататък авторът на култовото предаване „Ку-ку” съветва Титиряна да не се пробва да го „отнеме” от Мадлен, защото няма никакви шансове. Нидал се обяснява в любов на съпругата си и казва за нея, че тя е обединила думите „Щастие, Любов, Обич, Красота, Нежност, Жена в едно” и винаги ще бъде неговата сродна душа. Алгафари завършва посланието си до Титиряна с думите „Ще си спестя храчката, която грозната ти душа заслужава!”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране