12.09.2023 | 20:12
Шоу! Джо Байдън каза, че ще си ляга по време на реч в Ханой, спряха му микрофона (видео)
Пореден уникален гаф на американския президент разсмя света

Спряха микрофона на американския президент Джо Байдън заради пореден гаф. Докато държеше реч в столицата на Виетнам Ханой, президентът на САЩ заяви, че “ще си ляга да спи”.

След изненадващото обявление той продължи да говори, но изреченията му са несвързани, а словоредът доста объркан: “За какво говорихте с г-н Ли? Казахте, че сте говорили с лидерите от Китай в Индия днес”, попита репортерът.

„Да, говорихме… говорихме за… говорихме за това на конференцията. Като цяло говорихме за стабилност“, каза Байдън, като изглеждаше уморен. „Говорихме да гарантираме, че Третият свят, Третият свят… Южното полукълбо има достъп до промяната. Имаше достъп.“

„Изобщо не беше конфронтация“, добави Байдън.  „Благодаря на всички. Това приключва пресконференцията“, внезапно прессекретарят на Белия дом Карин Джийн-Пиер прекъсна пресконференцията. “Благодаря на всички.”

Байдън повтаря след нея: “Благодаря, благодаря”, след което микрофонът е спрян и на сцената започва да звучи музика.

Президентът на САЩ обаче явно не осъзнава, че микрофонът му е изключен. Журналист му задава въпрос на фона на музиката, а той се опитва да отговори. Микрофонът му е включен за малко, след което Байдън се оттегля от сцената.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране