15.10.2019 | 23:18
Щом за коментаторите на БНТ нацизмът е ОК
ДАНС и полицията постепенно спряха да им обръщат внимание и под давлението на политици, които използват същите тези агитки за всякакви цели

Жал ми е за българите, които живеят в Англия и днес трябва да отидат на работа – а вестниците да са покрити с такива заглавия (има предвид заглавие на BBC за расизма в България) – и то не само левичарски вестници като “Гардиан”, ами всички до един.

Може и да преекспонират проблема, както се опитаха да ни убедят по време на мача по БНТ – но това, че обществото и институциите си затварят очите пред проблема с криминално-нацистките ни ядра на футболните агитки, е факт.

ДАНС и полицията постепенно спряха да им обръщат внимание и под давлението на политици, които използват същите тези агитки за всякакви цели, постепенно се разформироваха сектори в Главна дирекция на националната полиция, докладите на ДАНС спряха да анализират ролята на агитките – защото иначе рискуваха да се наложи да обясняват и анализират кой политик (или по-лошо – коя външна сила) използва агитките и за какви цели.

А освен Борислав Михайлов може би коментаторът на БНТ трябва да бъде изхвърлен също, защото за него нацистките знаци и средните пръсти бяха ОК и както ни каза – “момчетата [с черните качулки] излязоха от стадиона доброволно”, а не че били направили нещо укоримо. E, щом за коментаторите на БНТ нацизмът е ОК – сме доста тъжна гледка.

Филип Гунев, Фейсбук

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране