09.07.2015 | 0:20
“Синя България” очаква нови проблеми с лиценза на Левски
Батков остави клуба разбит, констатира Васил Колев

Председателят на тръст “Синя България” Васил Колев предвиди проблеми за “Левски” и при следващото кандидатстване за лиценз. Според шефа на организацията на феновете управлението на досегашния собственик Тодор Батков е разбило клуба и той се намира в много тежко положение.

“Батков остави клуба разбит. “Левски” взе с големи мъки лиценз и през този сезон ще станем свидетели на същото нещо. Надявам се положението да се подобри след идването на четвъртия от собствениците”, коментира Колев пред Канал 3. Той явно визираше обещанието на новите главни акционери, че тръстът все пак ще получи 15% от акциите, което ще му позволи да участва в управлението на клуба.

Колев допълни, че феновете може да поискат оставката на спортния директор Георги Иванов. Членовете на “Синя България” ще гласуват и ако 10% от тях са за оттеглянето на Гонзо, въпросът ще бъде обсъден в организацията. А ако 51% са за оставката на Иванов, то тръстът директно ще я поиска.

1 коментар

  1. Тъстът каза:

    и перукевич не може да Ви спаси следващия път – нали си давате сметка кой Ви чака във “В” група с нови 6-7 поредни победи в чест на новите собственици!Само ЦСКА и по смело надигайте вой от обора за прословутите 15% от акциите на Леефски!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране