06.04.2015 | 8:40
Скандал в ефир: Цв. Цв. хвана Хекимян по бели гащи
Водещият не прочел стратегията за съдебната реформа

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов спипа по бели гащи водещия на „Тази сутрин“ по bTV, като го попита дали е чел законите и стратегията за съдебната реформа и законопроектите, по които задава въпроси.

„Чели ли сте тези документи?“, попита Цветанов. Чел съм ги, доста добре съм се готвил за това, отвърна Хекимян.  „Какво тогава пише в тях?“, отново попита Цветанов, на което водещият отвърна: „Хайде сега да не се препитваме“.

Депутатът се скара на Хекимян, че не познава законите и подготвените стратегии и го нахока за непрекъснатия въпрос дали правосъдният министър Христо Иванов е знаел за поправките за увеличаване на правомощията на прокуратурата да разваля сделки.

Вие въобще знаете ли за какво ме съдят?, контрира за пореден път Цветанов водещия на въпроси около делата срещу него.

Депутатът и шеф на парламентарната група на ГЕРБ даде много висока оценка на правосъдния министър Христо Иванов и отказа да зададе въпрос към главния прокурор Сотир Цацаров, който утре ще гостува в предаването, тъй като медиите щели да пишат: „Цветанов пристана на Цацаров“.

Ние сме в страстната седмица, пожелавам на всички българи да бъдат живи и здрави и действително да се подготвим за хубавия християнски празник, завърши Цветанов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране