30.07.2015 | 19:55
Скандалната Саня Армутлиева пак жури в Х фактор
Тя се скарала с Мария Илиева заради момчетата във формата и тропнала с крак на Маги да я изгони

Четвъртият член на журито в „Х фактор” ще бъде от стария формат, въпреки обещанието на Маги  Халваджиян, че сменя журито изцяло.

Шефката на „Вирджиния рекърдс” Саня Армутлиева  остава ментор и ще бъде пак сред оценяващите, а оправданието на Маги е, че тя е необходима на формата,  тъй като нейната фирма подписва договори с младите изпълнители и тя била невероятен и незаменим професионалист.

От предаването пък казаха, че екипът решил впоследствие, че трябва да има поне един специалист, който да притежава усет за разпознаване на таланта и сериозен опит в реализацията им после като артисти. Както скандално.нет първи писахме, Саня ще изчака тихо встрани, докато летят перата на Любо, Заки и Мария Илиева, а после ще се върне с фанфари   на съдийския стол.

Случилото се  потвърди слуховете, че Саня е причината Мария Илиева да  бъде изхвърлена  от журито. Двете имали сериозен конфликт още миналия сезон, свързан предимно с младите изпълнители от мъжки пол, към които и двете имат афинитет.  Армутлиева била категорична, че повече не иска да работи с Мария, тропнала с крак и продуцентите се принудили набързо да сменят екипа.

Сега младите изпълнители са само в ръцете на кака си Саня, защото към тях няма как да проявят личен интерес Маги и Криско, а най-малкото пък Люси Дяковска. Люси и Криско ще са за украса в журито и всичко ще бъде в ръцете на Армутлиева, говорят в кулоарите на Нова тв.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране