20.09.2019 | 2:00
Скриха пострадалото семейство в катастрофата с Караянчева. Крие ли се нещо?
Шефката на Народното събрание беше транспортирана с правителствен хеликоптер от Шумен до София, но тя не взе със себе си пострадалото дете

Пълна забрана да говорят ПРЕД медиите е наложена над семейството, което пострада в катастрофата на 15 септември с шефката на Народното събрание Цвета Караянчева.

Колеги журналисти алармират, че са опитвали многократно да се свържат с жената и детето, които са били в Аудиото по време на катастрофата, но всякакви комуникации са им били отказани. Няма информация за състоянието на детето, което също пострада при инцидента.

За сметка на това за състоянието на Караянчева ни информират почти всеки час.

В болницата в Шумен, където бяха настанени майката и детето е имало и засилено полицейско присъствие, което да пресече всеки опит за достъп до тях. Остава ли нещо скрито като информация е въпросът, който си задават медиите след като на другите участници в инцидента не им се позволява да говорят.

Припомняме, че шефката на Народното събрание беше транспортирана с правителствен хеликоптер от Шумен до София, но тя не взе със себе си пострадалото дете.

Според експерти, най-вероятно Караянчева се е возила без колан в автомобила на НСО, след като от удара се е стигнало до фрактура на ключицата.

1 коментар

  1. Fck Bulgaria каза:

    Майка ви да рбь на цялата държава, прост народ сте

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране