01.11.2015 | 1:23
Скриха Шумахер от най-близките му
Семейството прекъсна всякаква информация и достъп

Най-близките приятели вече нямат достъп до Михаел Шумахер. Това съобщи Режиналдо Леме, един от най-известните бразилски коментатори на Формула 1. “Семейството му прекъсна всякаква информация или достъп, особено от пресата. Сега обаче дори и най-близките му приятели не могат да го виждат“, каза бразилецът.

По-рано през октомври един от тях – бележитият Рос Браун, изрази надежда, че германецът все още може да направи пълно възстановяване. Последните информации, които достигнаха до медиите, обаче разкриват, че сега Шумахер тежи едва 45 килограма, което означава, че е загубил почти 30 килограма от теглото си. Процедурите по рехабилитацията му струват на семейството по 150 хиляди щатски долара на седмица.

„От доста време Фелипе Маса не е ходил там. Той разбира, че това е времето за неговото семейство и иска да защити тяхното лично пространство. Всички са наясно, че Шумахер е във вегетативно състояние. Загубил е мускулна маса и е силно отслабнал. Когато в Германия написаха, че той тежи само 45 килограма, семейството му откачи и съди вестника. Съмнявам се тази информация да е излязла от някого от тях. Разбирам защо те искат да го защитят“, каза Леме.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране