11.03.2021 | 9:43
Славчо Атанасов атакува: Нинова ми открадна изборното мото!
„С грижа за хората“ той използва още 2003-а година на изборите в Пловдив

Бившият кмет на Пловдив Славчо Атанасов упрекна соцлидерката Корнелия Нинова, че е откраднала мотото му „С грижа за хората“, който той използва още 2003-а година. БСП стартира кампанията си с въпросния слоган

Този слоган винаги е бил мое верую в политиката и управлението, но ако не се изпълнява, остават само едни кухи думи. Надявам се, че и след изборите ще са така близо до хората, както в кампанията, заяви ексградоначалникът пред ПловдивПрес.

Атанасов обяви преди дни, че няма да участва на тези избори, защото след 29 кампании чувства, че има нужда от почивка и презареждане, защото „политиката изхабява“.

Надписът „С грижа за хората“ се появи на листовки из Пловдив с лика на Корнелия Нинова, а пловдивчани се учудиха, защо Социалистическата партия плагиатства чужди идеи, наложени с години от политически опонент.

„С грижа за хората“ не е просто лозунг, за да стигна до тези думи аз съм ги изстрадал, винаги съм бил близо до хората. Живял съм с проблемите им, решавал съм ги доколкото мога, помагал съм“, коментира Славчо Атанасов. Той припомни, че и като кмет, и като депутат в два парламента, винаги е имал приемен ден. Докато управляваше Пловдив приемният му ден беше всеки ден.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране