02.08.2019 | 23:20
Славея Сиракова намери любовта, каза „да“
Илиана Раева също много щастлива, поздрави влюбените гълъбчета

Дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева – Славея, разкри, че е намерила истинската любов. Красавицата се показа с мъжа на сърцето си в социалните мрежи.

„And I said YES“ (б.р. – в превод: „И аз казах ДА“), написа тя и сподели видео с пръстена, който грее на ръката й.

Славея публикува и снимка, на която е в прегръдките на любимия си, но лицето му не се вижда много, защото е с шапка.

Моделката показа видеото и фотоса във „Фейсбук“ и веднага заваляха честитките и пожеланията от приятелите и почитателите й.

Впоследствие Славея се похвали за щастливото събитие и в „Инстаграм“. Там красавицата „отбеляза“ гаджето си, разкривайки кой е успял да спечели сърцето й. Кандидат-зетят на Наско Сираков и Илиана Раева се казва Иван Борисов и е голям левскар.

Много щастлива е и Раева, която написа първия коментар под публикацията на щерка си. „Обичам ви!“, възкликва Илиана, добавяйки сърца.

„Бъдете щастливи и винаги влюбени“, пишат приятели на Славея, затрупвайки я с честитки.

„Ихууу, айде сватбиииииии“, добавя друга от познатите й, визирайки, че е възможно не само Виолета да мине под венчилото, а и сестра й.

Както е известно, малката дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева има дългогодишна връзка с футболиста Георги Коруджиев, който е юноша на Левски. Вили дари Жоро с дъщеричка преди 3 години, а след дни ще се състои сватбата им. Наследничката им ще бъде шаферка.

Казалата „да“ Славея и любимият й Иван на този етап не мислят за сватба.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране