12.03.2015 | 19:40
Слави: Разминах се на косъм от смъртта при катастрофа край Луковит!
Шоуменът надул в колата си албум на „Ред Хот Чили Пепърс” и предприел изпреварване, от което се спасил с огромен късмет

По време на кастинга за подгряваща група на „Ку-ку бенд” водещият Слави Трифонов направи ужасяващо признание, че е погледнал смъртта в очите по време на свое пътуване към родния Плевен. Повод за признанието му стана изпълнението на една от групите, явили се на прослушването, която изсвири песни на известната група „Ред Хот Чили Пепърс”. Така, както коментираше с Евгени Димитров– Маестрото стила на кандидатите, Трифонов изведнъж премина на случката със собственото си разминаване със смъртта.

“Случи се там, където на Луковит движението става еднопосочно – едното към Плевен минава през града, а за София минава от другата страна. Пътувах към Плевен и тръгнах да изпреварвам един бял бус от мое дясно, но в момента, в който става двупосочно. Изпреварих го, заслушан в песента на групата, но срещу мен излезе ТИР, който, като ме видя, така наби спирачки, че отстрани от гумите му хвърчеше дим, като по филмите. И аз набих спирачки! Добре, че тези, които бяха отдясно, се оказаха много “светнати” шофьори. Този с бялата кола наби спирачки, а този пред него даде газ и аз тръгнах да влизам в направеното ми място. Колата се завъртя, той пак щеше да ме удари, но имаше тракшън контрол. Нанизах се и се разминах за секунди. Буквално на косъм бях”, призна водещият на „Шоуто на Слави”.

След като успял да се осъзнае след случилото се, Трифонов  спрял на бензиностанция и изпушил няколко цигари, преди да се върне в автомобила си, вече видимо по-спокоен. “Беше много шантаво, така запомних песните на “Ред Хот Чили Пепърс”, завърши тв водещият.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране