27.02.2019 | 11:16
Слави се гаври с Халваджиян
Скечът в „Шоуто на Слави” бе пълен с подигравки към „безработния” продуцент

Слави Трифонов продължава войната с Магърдич Халваджиян, с който преди десетилетие бяха приятели и колеги, но днес са непримирими врагове. Вчера вечерта, докато по конкурентната Нова телевизия вървеше първия епизод от шоуто „Като две капки вода”, което продуцира арменецът, Трифонов пусна скеч с неговия образ.

Като Маги се бе гримирал Иво Сиромахов, който обяви, че преди няколко дни е отбелязал 40-ия ден от погребението на „Господари на ефира”. Припомняме, че предаването слезе от екран от 2019 година и в интервю Халваджиян допусна, че ще се наложи то да спре за следващите 12 месеца.

Скечът в „Шоуто на Слави” бе пълен с подигравки към „безработния” продуцент и желанието му да се върне в Би Ти Ви-телевизията, която напусна след скандал през 2012 година. Самият Халваджиян коментира в „Като две капки вода”, че предпочита да се смее последен. Водещите Зуека и Рачков дори се пошегуваха, че след тяхното предаване започва „Господари на ефира”. Засега обаче предаването остава извън програмата на Нова телевизия.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране