25.10.2020 | 15:05
Слави за карантината на Радев и Борисов: Законът у нас е равен за всички, но за някои е по-равен
Всеки един от нас има обществено значима работа и правилата са за всички
Лидерът на новата политическа партия „Има такъв народ“ Слави Трифонов изрази в своя профил във „Фейсбук“ възмущението си от факта, че президентът Радев и премиерът Борисов са били освободени предсрочнот карантина, след като са били контактни със заразен с коронавирус.
ТВ водещият заяви, че не може политиците да решават на избирателен принцип кое е важна работа и кое – не.
„Значи така… Румен Радев, Бойко Борисов и някои министри – само два дни под карантина, а останалите по десет дни. Значи, законът е равен за всички, а за някои е по-равен. А, чакайте малко. От столичното РЗИ и от Щаба казаха, че Румен Радев, Бойко Борисов и министрите имали обществено значима работа и затова – само два дни под карантина.
Значи, тяхната работа е обществено значима, а нашата не е. Е, сега ще ви кажа всъщност как е. Всички ние, които живеем и работим в България, имаме обществено значима работа. Всеки един от нас. И не може така избирателно, както на вас ви изнася, понеже сте управляващи и политици, да казвате кой човек е важен и кой – не. Всички сме важни.
Всеки един от нас има обществено значима работа и правилата са за всички. И докато не си го набиете в главите, между нас и вас ще има огромна дистанция. Доста по-голяма от тази, която трябва да спазваме заради коронавируса“ – пише Трифонов.
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране