18.08.2023 | 10:42
Снахата на Трактора: Защо го убиха? Беше толкова добър човек (видео)
Работеше в службите, явно знае много неща, посочи Надка Петрова

В Тетевенско, откъдето е семейството на Алексей Петров, местните са шокирани от убийството. Снахата на бизнесмена Надка Петрова твърди, че той не е споделял да се страхува за живота си. “Никой не може да си обясни защо са постъпили така с него, толкова добър човек, на толкова много хора е помагал”, заяви през сълзи Петрова.

“Работеше в службите, явно знае много неща”, посочи тя и допълни, че според нея това е причината за показното му убийство. Тя разказва, че с Алексей рядко се виждали, основно по празници. “Тук се чувстваше спокоен, идваше весел, засмян”, заяви Петрова пред NOVA и допълни, че по време на посещенията му в Тетевен не е бил с охрана.

Според Надка, за да се стигне до покушението, Петров е подценил ситуацията. От няколко дни се е движел без охрана в София, предупреждавали го да не подценява ситуацията. В родния му край мнението на местните за Петров е на двата полюса. За едни той е бил добър човек, за други обаче убийството му не е без причина.

“Мисля, че е имал стари сметки за уреждане. Какъв ли не беше Алексей Петров”, казва Благовест Николов.

“Виждал съм го няколко пъти и ми направи добро впечатление. За 3-4 месеца това са три показани убийства. Какъв Европейски съюз, че ние за първобитно-общинният строй не ставаме”, споделя друг местен. Сега близките му очакват да разберат кога ще го изпратят в последния му път. Не вярват обаче разследването да достигне до извършителите на убийството.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране