10.03.2015 | 21:14
Снимка на Николета Лозанова преди пластичните операции стресира феновете й
Фотото бе публикувано след като плеймейтката се заяде с Джулиана Гани и я оприлчи на чудовище

Момичета не правете така с лицата си! Това написа Николета Лозанова под колаж, на който силиконовата бомба Джулиана Гани е оприличена на герой от „Междузвездни войни“.

Фотото предизвика лавина от коментари във Фейсбук, повечето от които обаче не са в полза на Ни Ло. Историята стана повод на бял свят да бъде извадена и стара нейна снимка, която припомня как самата Николета изглеждаше преди пластичните операции. „Ти не си нещо по-хубаво и естествено. Така че – трай!“, коментира Даяна Русева.

Друга я подкрепя: „Който както иска ще се прави. Щом се харесва. Живеем с свят, в който всяка пета е с пластика. Какво се възмущавате“.

„Който си е трол, и с 20 операции няма да стане красив, а това, че някои се имат за красиви, е тяхна загуба“, допълва трета.

„Нека самата Николета да не забравя как е изглеждала преди пластичните операции и тоновете грим. Тя поне е късметлийка и нейните доктори са я направили доста красива“, коментира Станислава Стойкова и публикува старо фото на плеймейтката, на което се вижда очевадната разлика между лицето й преди и сега.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране