16.05.2019 | 14:03
СОБТ охраняват любовник на убитата в Костенец, чудят се какво правят там
Любовен триъгълник е в основата на жестокото убийство

Целият състав на Специализирания отряд за борба с тероризма (СОБТ) е вдигнат на крак и изпратен в Костенец във връзка с убийство на Милена Шишкова. Издирваният Стоян Зайков, сочен за потенциален извършител, вече шести ден е в неизвестност.

Източници от баретите съобщиха за Фрог, че в момента се действа без план, дават се противоречиви команди, а отгоре на всичко командосите са ангажирани да пазят любовник на убитата жена от евентуално посегателство над него. От СОБТ обясниха, че задачата им е по принцип да неутрализират на конкретен обект, а не да търсят „игла в купа сено“, камо ли да охраняват някого.

Според данните на разследващите именно любовен триъгълник е в основата на жестокото убийство. Трупът на Милена е открит близо до дома им от сина й, който е на 14 г. През нощта тя и Стоян, с когото са живели на семейни начала се скарали за пореден път, заради мъж, с когото тя е била близка. Сутринта детето видяло кръв в една от стаите на къщата, но там нямало никой от двамата.

В Костенец са изпратени и сили на жандармерията. Претърсва се  целия регион за следи убиеца, от когото пореден ден няма и следа. Предвид предприетите действия, ченгетата останали шокирани, когато разбрали, че въпреки денонощното наблюдение на къщата на издирвания Зайков се оказва, че съседът му е прострелян с пушка.

38-годишната Милена Шишкова от Костенец беше открита в безпомощно състояние, близо до дома ѝ на 10 май сутринта. Все още основната версия на разследващите е, че животът й е отнет от бившия ѝ мъж – Стоян Зайков, на 43 години, който е криминално проявен и е излежавал присъда.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране