27.08.2020 | 0:31
Спасяват „Левски“ с членски карти
Тити Папазов дал заема за заплатите, Хубчев си иска всички възнаграждения

„Левски“ може да бъде спасен от феновете с кампания за членски карти. Инициативата ще бъде подета в следващите дни, а целта е да се съберат достатъчно привърженици, които с годишна вноска да помагат на клуба. Най-простата сметка е да се продадат 1 млн. карти по 10 лв., като така ще бъдат събирани по 10 млн. лв. на година.

„Предстои и дискусия с привържениците. Няма как да не обсъдим с тях различните категории за членските карти и е важно да получим обратна връзка. Това е може би най-важното нещо, което предстои до края на годината, изключвам всекидневната война която водим за оцеляването на клуба“, обяви изпълнителният директор Павел Колев. Той призна, че пролетта си е подал оставката, но се е разбрал с шефовете да работи до 31 декември.

„Учил съм 8 г. и не знаех как стават нещата. Научих ги тук за 1,5 г. Нямаше как да знаем февруари как ще се развие ситуацията в Левски и държавата с пандемията. Давам си ясно сметка, че не сме перфектни и в клуба трябва да се подобрят някои неща чисто организационно. Нито една стотинка не е похарчена злонамерено. Всеки твърди обратното, ще трябва да се срещнем в съда.

Договорът на Петър Хубчев е подписан с германски паспорт, защото той няма български. Има клауза и тя е реципрочна. Едната бе, при предсрочно прекратяване Левски да му дължи заплатите до края на договора. А при негово прекратяване – обратното. Това е нормална практика в Европа. Не е ясно още дали ще платим всичките му заплати“, допълни Колев. Той все пак разкри, че Хубчев ще получи неустойка, но ако бъде заведено дело, „сините“ ще го загубят и ще трябва да изплатят всичките 18 заплати.

В същото време Тити Папазов призна, че той е дал заема от 200 000 лв., с които бяха платени заплатите. Така стана ясно, че парите не са от собственика на Царско село Стойне Манолов, а от фирмата „Миш-маш къмпани“, която се управлява от Папазов, и е с предмет на дейност „строителство и строителни дейности“. Неофициално се говори, че зад тази фирма, която е с 50 лв. капитал, стои именно Манолов. „Няма как да се даде заем без да бъде върнат без лихва. Тя е минимална. Сумата от 333 лв., генерирана за 10-12 дни, е върната с акт за дарение. Имам бизнес отношения с господин Манолов от 3-4 г. Сега излизам лъжец. Имам доказани доходи. Нямам съмнителни доходи в моя живот. Оказахме се лъжци, хора, които крием истината“, каза Папазов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране