17.02.2019 | 15:42
СПИН скандал разтресе порно индустрията
Европейските продуценти са спрели производство до изясняване на ситуацията
Начо Видал, един от най-известните порноактьори в света и легенда в европейското порно, е в центъра на грандиозен скандал, който разтърси из основи цялата индустрия на стария континент и принуди всички продуценти и студия да преустановят работа.Причина за това стана появилата се в испанските медии информация, че Видал е болен от СПИН.

Въпреки липсата на официално потвърждение, тази новина предизвика верижна реакция и бързо обхвана целия европейски порно бизнес. Всички работещи в бранша, дори онези, които не са имали преки взаимоотношения с 45-годишния испанец, сега са в паника.

Видал е сред най-уважаваните и известни представители на европейското порно, снимал се в стотици филми за възрастни, партнирайки си с хиляди жени. Именно това стана и причината за сериозните сътресения и хаоса, които обхванаха порноиндустрията на Стария континент.

Слухът, че актьорът може да е ХИВ-позитивен, наложи на абсолютно всички работещи в бизнеса с филми за възрастни, да си направят медицински тестове, за да се установи дали са заразени.
Според информацията на каталонския вестник El Nacional, актьорът открил, че е ХИВ-позитивен в една от най-добрите клиники в Барселона.Актьорът, който е баща на три деца, нито отрича, нито потвърждава информацията за заболяването си. Изданието го потърсило за коментар, то Видал отклонил въпросите им и заявил: „Не знам откъде сте получили тази информация, но това е проява на лош вкус и неуместно чувство за хумор. Не искам да кажа нищо.“

Източници на вестника твърдят, че преди няколко месеца той е бил приет в болница по спешност и не казал и дума за причините и обстоятелствата, довели до хоспитализирането му. Някои местни медии дори съобщават, че Видал се е опитал да скрие това от публичното пространство.

El Nacional пише още, че към момента темпераментният испанец е преустановил всички свои ангажименти и не се снима във филми за възрастни в Европа. Това изглежда не е било достатъчно, защото слухът принуди всички производители на този жанр да спрат да снимат нови продукции, докато случаят не се изясни.

Истинското име на Начо Видал е Игнасио Гонзалес. Той е роден в заможно семейство, натупало солиден капитал през годините, но през 1987 година губи всичките си пари на борсата.Този злощастен за семейството му момент е причината бъдещият порноактьор да започне работа още на 14 години. По-късно, отново този фалит става и причината Игнасио да избере професията на порноактьор, с която се сблъсква през 1994 г., когато се хваща на работа в един порноклуб в Барселона, известен с изпълненията на живо пред публика.

Подвизаващ се под името Начо Видал, той се е снимал в десетки продукции. Испанецът се посвещава всеотдайно на порнографската индустрия в страната си и през годините се изявява не само като актьор, но и като режисьор, продуцент, сценарист и оператор. Любопитна подробност е, че сценичният си псевдоним Игнасио получава заради навика си да яде начос, по време на снимки.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране