04.03.2016 | 1:58
Спипаха депутат-гей при неговия дилър
55-годишният политик свалял напрежението с един от най-силните "дизайнерски" наркотици

След като поставили под наблюдение жилището на наркодилър, берлински цивилни ченгета съвсем спокойно регистрирали трафика – клиенти, доставчици и т.н. През нощта срещу сряда обаче потокът от свързани с наркотиците хора получил странно разнообразяване – следователите очаквали да видят кого ли не но не и депутат от германския парламент – седящият в челните редици на партия “Зелените” в Бундастага Фолкер Бек.

55-годишният политик излязъл от жилището на дилъра към 23,00 ч и бил посрещнат от служители на реда, които проверили съдържанието на джобовете му – 0,6 грама метамфетамин – един от най-силните “дизайнерски” наркотици в обръщение. След проверката Бек бил пуснат да си върви. След това Бек се е оттеглил всички политически постове, без да коментира случилото се.

Наркотикът, закупен от Бек, който е един от първите немски политици, признали открито своята хомосексуалност, действа възбуждащо, успокоява болката и стимулира сексуално. Според цитиран от в. “Билд” сътрудник на центъра за проблемите с дрогите “Мисфит” в берлинския квартал Кройцберг, въпросният “кристален” наркотик още не се е разпространил в немската столица и засега онези, които имат истински проблем с тази дрога са от хомосексуалните среди.

Преди две години с метамфетамин бе спипан депутатът социал-демократ Михаел Хартман. Тогава той се оттегли от политическите си длъжности, но все още е в Бундестага. Възможно е и съдбата на Бек да бъде подобна, предполагат в “Билд”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране