18.09.2019 | 23:26
Спортист тикнат в затвора заради секс с деца между 11 и 16 години
Изпращал и свои порно клипове на момичетата

Звездата на бейзболния Питсбърг Пайрътс – Фелипе Васкес е арестуван в САЩ заради секс с 13-годишно момиче и за разпространяване на детска порнография.

Прокуратурата има доказателства, че спортистът, който прибира по близо 10 милиона долара на година, е имал сексуални контакти с момичета между 11 и 16 години.

В публикуваното от властите съобщение се казва, че разследването срещу 28-годишния венецуелец е започнало през август след получена информация за интимна връзка в миналото между Васкес и 13-годишно момиче от Флорида. Въпросната тийнейджърка в момента е на 15 години, а наскоро получила от Васкес порно клип, в който участва самият той.

Васкес в момента е в затвора, а съдията отказва да го освободи под гаранция. В дома му са намерени веществени доказателства за деянията му.

„Днес бяхме информирани за действащо криминално разследване срещу Фелипе Васкес и неговия последвал арест.Отнасяме се извънредно сериозно към този случай и повдигнатите обвинения. Информирали сме комисионерския офис по отношение на течащото разследване“, обяви клубният президент на Питсбърг Франк Конъли.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране