20.03.2021 | 20:07
Сръбска блондинка опитала да забърка Джокович в сексафера
Манекенката Наталия Шчекич искала да го вкара в леглото, записвайки всичко на видео

Неизвестни лица са се опитали да вкарат Новак Джокович в сексафера, но не са успели, съобщава сръбското издание „Свет“.

На манекенката Наталия Шчекич била предложена сериозна сума пари, за да оплете в мрежите си световния №1 в тениса при завръщането му в Белград миналата седмица и да го вкара в леглото, записвайки всичко на видео.

„Един човек ми се обади. Той е от Белград и минава за сериозен мениджър. Помислих, че става въпрос за сериозен ангажимент, за някоя реклама или ревю. Когато разговорът започна, реших, че съм жертва на скрита камера, но не бях. От мен се искаше да отведа някъде Новак и всичко това щеше да бъде заснето“, разказа Шчекич.

„Имаше конкретна оферта – 50 000-60 000 евро и пътуване до избрана от мен дестинация. Това е обидно. Да предположим, че бях приела и видеото бе публикувано – тогава щеше да настане хаос. Дано не намерят друго момиче, което да се навие. Новак не заслужава това“, каза красавицата.

Според изданието човекът от Белград, който трябвало да уреди нещата, пътувал често из цял свят и имал много контакти.

„С него се свързаха хора от Англия, които искаха да ударят по имиджа на Джокович. Трябваше да намери сексбомба, която да вкара тенисиста в леглото. Плановете обаче удариха на камък. Той твърди, че англичаните му дали прекалено кратък срок, а организацията на подобно нещо отнема време“, разказва анонимен източник.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране